На 25 юли е Денят на системния администратор
Честит празник на системните администратори!
e-Himik
Публикувана на 25 Юли 2014 в 21:07 ч. Разглеждния: 2710

Всяка година в последния петък на месец юли администраторите на корпоративни мрежи, бази данни, пощенски системи, програмни комплекси и други отбелязват своя професионален празник - Денят на системния администратор. Или по-точно Денят на благодарността към системния администратор (System Administrator Appreciation Day).

За основател на празника се счита американецът Тед Кекатос - системен администратор от Чикаго, който сметнал, че макар и само веднъж годишно, системните администратори трябва да почувстват благодарност от страна на потребителите. За първи път празникът е отбелязан на 28 юли 1999 година.

На този ден е прието да бъде отдавано дължимото на хората, осигуряващи функционирането на корпоративните мрежи, сървъри и компютри. Те са хората, благодарение на чиято работа вие получавте нужната ви информация, във вашата пощенска кутия идват безпроблемно електронни писма, осъществявате връзка по интернет с всяко кътче на планетата.

Нека да поздравим системните администратори в Неохим с празника и да им благодарим за тяхната упорита работа и отдаденост!

Чecтит пpaзниĸ, скъпи ĸoлeги cиcтeмни aдминиcтpaтopи!

 

  


© 2020 НЕОХИМ, АД. Всички права запазени. Условия, при които ви предоставяме тази услуга. Всички текстови материали и изображения в този уеб сайт, са собственост на техните автори. В сайта, се съдържа JavaScript и Flash и за правилното му разглеждане е необходимо браузъра ви да ги подържа.