Калин Врачански е новият „Любимец 13” на димитровградската публика
e-Химик
Публикувана на 06 Март 2012 в 09:03 ч. Разглеждния: 2968

Традиционната годишна награда на димитровградската театрална публика "Любимец 13" е за Калин Врачански. Популярният актьор е получил най-висока оценка от зрителите в специалните карти на общинския театър „Апостол Карамитев”, която те попълват в края на всяко представление. Носители на това отличие преди него са Валентин Танев, Ивайло Христов, Камен Донев, Христо Мутафчиев и Асен Блатечки.

 На 24 март димитровградската публика ще види своя фаворит в постановката на хасковския театър „Смях в залата”. Церемонията за връчване на наградата „Любимец 13”- статуетка, изработена от местния дърворезбар Георги Георгиев и 1000 лв., ще се състои веднага след представлението. Най-запалените фенове да се подготвят за автограф от сега.

Наградата „Любимец 13” бе учредена през 2006 г. и е уникална с това, че е единствената у нас, която се определя от публиката.
Името на Калин Врачански се наложи освен на театралната сцена, и с ролята му на Камен Касабов от телевизионния сериал „Стъклен дом”. Той участва и в рекламата на мастика „Пещера” заедно с фолкпевицата Андреа.
 

  


© 2021 НЕОХИМ, АД. Всички права запазени. Условия, при които ви предоставяме тази услуга. Всички текстови материали и изображения в този уеб сайт, са собственост на техните автори. В сайта, се съдържа JavaScript и Flash и за правилното му разглеждане е необходимо браузъра ви да ги подържа.