Молебен за здраве и благополучие за служителите на „Неохим“ АД

Публикувана на 02 Юли 2021 в 11:07 ч. Разглеждния: 838

Молебен за здраве и благополучие на всички работещи в „Неохим“ АД и техните семейства, организира ръководството на компанията. Богослужението ще се състои на 3 юли от 8.00 ч. 

Молебенът ще бъде отслужен от отец Георги в православния храм „Св. Димитър“  в Димитровград. От ръководството на „Неохим“ АД, каният всички желаещи да присъстват.

Малко по-късно, от 10.00 ч. ще започне и празникът, посветен на Деня на химика, който ще се проведе край язовира в с. Черногорово. Там всички граждани и служители на торовия производител ще имат възможността да се позабавляват с музикални изпълнения, много игри и развлечения.  За тези, които не разполагат със собствени превозни средства, компанията организира безплатен транспорт. Автобусите ще тръгнат сутринта в 9.30 ч. на 3 юли от паркинга на бившето кино "Химик" и от паркинга на АПК. 


© 2021 НЕОХИМ, АД. Всички права запазени. Условия, при които ви предоставяме тази услуга. Всички текстови материали и изображения в този уеб сайт, са собственост на техните автори. В сайта, се съдържа JavaScript и Flash и за правилното му разглеждане е необходимо браузъра ви да ги подържа.