Празника на химика събира отново служители на „Неохим“ АД и граждани
Програма

Публикувана на 24 Юни 2021 в 11:06 ч. Разглеждния: 510

Празник на химика организира на 3 юли торовия производител „Неохим“ АД. За деветнадесети път, след едногодишно прекъсване заради пандемичната обстановка, служителите на компанията ще имат възможността отново да отпразнуват професионалния си празник. Тържественото събитие ще се проведе край язовира в село Черногорово.

От ръководството на „Неохим“ АД са помислили не само за своите служители, но и за техните деца, програмата ще стартира в 10.00 ч. с куклен театър. Посетителите ще имат възможността да наблюдават и магическия спектатъл на Тео Маджик. Малко по-късно всички ще се веселят с изпълненията на възпитаниците на „Академия за таланти“ и ще танцуват български хора със „Звездица“. Между всяко изпълнението, организаторите от „Неохим“ АД са предвидили тик-ток с денс студио „Стрийт дъст“.

В 12.00 ч. изненада за присъстващите ще бъде концерта на родната изпълнителка Надя Казакова, която ще забавлява гостите в продължение на един час.

Паралелно със забавната програма ще се провеждат игри за малки и големи -разходка с каяк, пейнтбол, футболен дартс, бой с водни пушки, надяждане с дини, борба със сумо костюми, игра „Улови бананите!“, пинята, бой с възглавници и рисуване. Ще има още надуваем замък и аниматори.

Естествено, ръководството на компанията е помислило и за тези, които не разполагат със собствен транспорт. Автобуси на компанията  ще тръгват от паркинга зад бившето кино „Химик“ и паркинга на сградата на АПК в 9.30 часа на 3 юли. Връщането е в 13.30 ч. отново с организиран от „Неохим“ АД транспорт.


© 2021 НЕОХИМ, АД. Всички права запазени. Условия, при които ви предоставяме тази услуга. Всички текстови материали и изображения в този уеб сайт, са собственост на техните автори. В сайта, се съдържа JavaScript и Flash и за правилното му разглеждане е необходимо браузъра ви да ги подържа.