Подобряват условията на труд в цех „Амониев нитрат“ с проект за близо 70 000 лв.

Публикувана на 31 Юли 2020 в 20:07 ч. Разглеждния: 300

Проект „Подобряване на санитарно-битови условия в цех „Амониев нитрат“ на „Неохим“ АД бе одобрен по процедура за финансиране на проекти и програми на Министерство на труда и социалната политика / МТСП/ чрез Фонд „Условия на труд“ /ФУТ/. Това стана ясно след провеждането на управителен съвет на Фонда преди броени дни, съобщиха от компанията.

Общата стойност на предвидените в разработката дейности е почти 70 000 лв., като от тях съфинансирането от страна на „Неохим“ АД възлиза на 48 813. 29 лв., а средствата от Фонда - 20847,71 лв.

С реализирането на проекта ще бъде извършен ремонт на бани, съблекални, тоалетни и стая за почивка в цех "Амониев нитрат", както и частичен ремонт на покрива на корпуса.

Това е поредният проект, който „Неохим“ АД ще реализира през тази година в полза на служителите на компанията, освен редица обучения за повишаване квалификацията на служителите си.

Предстои договорът да бъде сключен през следващата седмица. Предвижда се ремонтните дейности да продължат повече от два месеца, съобщиха от ръководството на „Неохим“.        

 


© 2020 НЕОХИМ, АД. Всички права запазени. Условия, при които ви предоставяме тази услуга. Всички текстови материали и изображения в този уеб сайт, са собственост на техните автори. В сайта, се съдържа JavaScript и Flash и за правилното му разглеждане е необходимо браузъра ви да ги подържа.