„Гордея се с труда на моите родители” за трети пореден път в „Неохим” АД

Публикувана на 31 Август 2017 в 13:08 ч. Разглеждния: 921

За трета поредна година „Неохим” АД ще се присъедини към инициативата на българската мрежа към Глобалния договор на ООН „Гордея се с труда на моите родители”. След успеха на проявата в предишните две издания и тази година компанията ще отворите вратите си за деца на работещите в нея. Това ще се случи на 1ноември 2017 петък. Основната цел на проекта е да покаже на децата, че трудът е потребност и ценност, че всеки човек и необходим и полезен за обществото, независимо каква професия упражнява.Наред с това децата се запознават с трудовото ежедневие на родителите си и успяват да получат много отговори на въпроси, които ги вълнуват, свързани  с това къде, какво и как работят мама или татко. Те научават и с какво компанията, в която работят родителите им, е полезна за всички хора и че в това е част от смисъла да се работи. Запознават се и с различни професии, което е от значение в бъдещето им развитие. В рамките на деня, в който гостуват във фирмата, те получават възможност и за лична творческа изява.

Освен всичко, с организирането на проявата фирмата недвусмислено показва на своите служители и работници, че оценява техния принос пред най-важната за тях аудитория – децата им.

Над 40 социално отговорни български компании участват в този проект, като всяка изминала година броят им се увеличава..

Повече информация за проявата и начина за записване за участие в нея на тел.: 0391 65 560 – Николай Узунов.


© 2018 НЕОХИМ, АД. Всички права запазени. Условия, при които ви предоставяме тази услуга. Всички текстови материали и изображения в този уеб сайт, са собственост на техните автори. В сайта, се съдържа JavaScript и Flash и за правилното му разглеждане е необходимо браузъра ви да ги подържа.